شما هفت سین می چینید؟ تخم مرغ رنگی هم سر سفره می گذارید؟ زیبایی تخم مرغ های رنگی هر کسی را به وجد می آورد و چشم از دیدن زیبایی آن ها خسته نمی شود. اگر تا امروز تخم مرغ رنگی آماده می خریدید یا تخم مرغ ها را با رنگ های شیمیایی، مانند گواش، رنگ می کردید با همراهی این آموزش یاد می گیرید که چگونه تخم مرغ ها را با مواد طبیعی و دست ساز خودتان رنگ کنید.
۱ – صورتی و قرمز
– دو عدد چغندر متوسط را خرد کنید و با یک چهارم فنجان سرکه، یک قاشق چایخوری نمک و سه فنجان آب در قابلمه ۳۰ دقیقه بجوشانید.
– جوشانده را داخل ظرفی ریخته و تخم مرغ ها را نیم ساعت در جوشانده قرار دهید تا صورتی رنگ شوند.
– اگر رنگ قرمز و پررنگ تر می خواهید باید تا ۴ ساعت تخم مرغ ها را در جوشانده نگه دارید.
۲ – بنفش
– دو فنجان کلم قرمز خرد شده را با یک چهارم فنجان سرکه، یک قاشق چایخوری نمک و سه فنجان آب، ۳۰ دقیقه بجوشانید.
– جوشانده را داخل ظرفی ریخته و تخم مرغ ها را نیم ساعت در جوشانده قرار دهید تا رنگ بنفش به خود بگیرند.
– طیف رنگ بنفشی که کلم های متفاوت به شما می دهند کاملا متفاوت است.
– اگر تخم مرغ را یک شبانه روز در این جوشانده قرار دهید آبی خواهد شد.
۳ – زرد
– دو لیتر آب را به جوش آورید.
– ۴ قاشق غذاخوری نمک، ۴ قاشق غذا خوری سرکه و ۶ قاشق غذاخوری زردچوبه، به آب در حال جوش بیافزایید.
– محلول را ۱۰ دقیقه بجوشانید.
– جوشانده را داخل ظرفی ریخته و تخم مرغ ها را از نیم ساعت تا ۳ ساعت نسبت به شدت رنگی که می خواهید در جوشانده قرار دهید.
۴ – سبز
– یک چهارم فنجان جوشانده رنگ زرد را با ۲ فنجان جوشانده رنگ بنفش، با هم ترکیب کنید.
– تخم مرغ ها را بسته به شدت رنگی که می خواهید از نیم ساعت تا سه ساعت در این ترکیب قرار دهید.
۵ – برای رنگ کردن تخم مرغ می توانید از مواد طبیعی دیگری از قبیل زرشک، پوست پیاز، پوست انار، قهوه، چای، زغال اخته، آب اسفناج، آب هویج و … استفاده کنید.
منبع : ماهنامه منزل
=================