پیتزای مارگاریتا یا مارگریتا، نوعی غذای کلاسیک ایتالیایی است.
مواد لازم برای یک پیتزای بزرگ که مخصوص هشت نفر است:
- ریحان تازه: یک بسته کوچک، حدود ۱۰۰ گرم
- پنیر موزارلا: ۲۵۰- ۲۰۰ گرم
- گوجه فرنگی متوسط دو عدد: به صورت نازک حلقه حلقه شود.
- سس گوجه فرنگی: دو پیمانه یا تا حدی که روی سطح خمیر را بپوشاند
- خمیر پیتزا: یک عدد بزرگ
- نمک و فلفل به اندازه لازم
طرز تهیه:
- • فر را از قبل روی دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید.
- • سس گوجهفرنگی را روی سطح خمیر بمالید، طوری که سطح خمیر را بپوشاند.
- • روی سسها برگهای ریحان را پخش کنید.
- • روی برگهای ریحان، گوجه فرنگیها را بچینید.
- • پیتزا را درون فر به مدت ۲۰- ۱۵ دقیقه یا تا زمانیکه رویه آن طلایی رنگ شده و پنیر آن آب شود، حرارت دهید.
————————————————————————