- تخم مرغ : چهار عدد
- آرد : دو پیمانه
- بیکینگ پودر : یک قاشق مرباخوری
- وانیل و هل : به میزان لازم
- روغن مایع و شیر و شکر : از هر کدام یک پیمانه
- خامه شیرین شده و فرم گرفته : ۲۰۰ گرم
شیر را اضافه کرده آرد را همراه با بیکینگ پودر به آرامی با مایه مخلوط و در آخر روغن و هل را اضافه کنید.
مایه را در قالب های کوچک مخصوص کیک که قبلا کاغذ انداخته اید بریزید و در سینی فر بچینید.
در فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید. سپس از فر بیرون آورده وقتی خنک شد با خامه فرم گرفته شکوفه بزنید و روی آن را با ترافل تزئین کنید.
- نکته :
در صورت دلخواه می توانید کیک ها را از بالا به دو قسمت کرده و ما بین آنها خامه بگذارید.
خامه شیرین شده را می توان از قنادی فروشی تهیه کرد.
————————————-