یک لقمه کوچک و اشتهاآور قبل از غذای اصلی که بسیار ساده اما پر خاصیت است. گنجاندن میگو و ماهی در فهرست غذایی هفتگی بسیار ضروری است.
مواد اولیه:
خمیر یوفکا دو عدد
میگو ۲۰ تا ۲۵ عدد
زنجبیل ساطوری یک قاشق چایخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
گوجه گیلاسی ۱۰ عدد
فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چایخوری
آبلیمو دو قاشق غذاخوری
روغن دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
* دو خمیر را باز کرده و مانند برش پیتزا هر کدام را به هشت بخش تقسیم میکنیم.
* آبلیمو، نمک و فلفل را به همراه میگوهای خرد شده در تابه میریزیم و حرارت میدهیم. رنگ میگو که تغییر کرد روغن و گوجه را میریزیم و هم میزنیم تا میگوها بپزند. مدت زمان لازم برای پخت میگو شش تا هشت دقیقه است و در آخرین لحظه زنجبیل تازه را افزوده و حرارت را خاموش میکنیم.
* سپس یک قاشق از مواد برداشته در ابتدای خمیر ریخته و به سمت رأس مثلث میپیچیم و بعد در روغن سرخ میکنیم.
* میتوانید رولها را در سینی فر چیده و روی هر کدام مقداری زرده تخممرغ بمالید و ۱۰ دقیقه حرارت بدهید. حرارت مطلوب برای فر ۲۰۰ درجه سانتیگراد میباشد.