مواد لازم
کیوی تقریباً رسیده و سفت= سه کیلو
شکر= ۵/۲تا ۳ کیلو
آب= سه لیوان
وانیل=یک سوم قاشق چایخوری
کیوی ها را شسته و پوست آنها را خیلی نازک برمی داریم و هر یک را به قطر یک سانتی متر برش می زنیم. شکر و آب را در قابلمه نسبتاً بزرگی ریخته و می گذاریم بجوشد تا شربت غلیظ شود.
سپس می گذاریم خنک شود. کیوی ها را در شربت خنک شده قرار می دهیم و آن را روی حرارت ملایم می گذاریم تا بجوشد. این مربا برای پخت به زمان زیادی نیاز ندارد و بعد از جوش آمدن۲۰- ۲۵ دقیقه کافی است.
شربت آن را امتحان کرده، آبلیمو را اضافه می کنیم . بعد از یکی دو جوش دیگر، ظرف را از روی حرارت برمی داریم و می گذاریم مربا خنک شود. سپس آن را در شیشه ریخته و در یخچال نگهداری می کنیم.
یادآوری: در صورت تمایل می توانید برای خوش رنگ شدن این مربا، ۲ قطره رنگ سبز مجاز خوراکی به آن اضافه کنید.
نکات تغذیه ای:
عده ای از متخصصین بر این عقیده اند که برای پیشگیری از تب، ناراحتی های معده و روده، بی حالی و خستگی، سرفه های شدید و زکام که در اثر وجود باکتریها بروز می کند، مصرف کیوی ، سیستم حفاظتی بدن را تقویت می کند و از بروز سرطان جلوگیری می نماید .
وجود استرس ، مواد مضر محیط اطراف و کمبود خواب در زندگی روزمره، روی بدن انسان اثرات بدی می گذارد. هر کس که می خواهد به این وضع گرفتار نشود، در روز ۴ عدد کیوی بخورد.